VERKOPEN

U wilt uw woning verkopen. Dat is niet iets wat u iedere dag doet. Het is daarom ook niet vreemd dat er veel vragen op u afkomen waarop u niet direct een antwoord heeft. Het is voor een dergelijke belangrijke beslissing dan ook raadzaam om u te richten tot een makelaar, de professional, die u kan informeren over al de ins en outs van de verkoop van uw woning.

Ons kantoor is zo een professional. Makelaars Bas en Frank, met ieder meer dan 25 jaar ervaring, kunnen u meenemen in de vraag en antwoord op het gehele proces van de verkoop van uw woning. Zo bieden wij u de mogelijkheid aan om geheel vrijblijvend informatie te ontvangen over de waarde van uw woning en uitleg over het verkoopproces.

Ook het kostenplaatje wordt transparant en duidelijk naar u gecommuniceerd.

WAT BIEDEN WIJ

  • schitterende foto's, gemaakt door een professionele fotograaf
  • 360-graden foto's
  • verhelderdende video van uw woning
  • professionele NEN 2580 meetstaat
  • duidelijke plattegronden (2D en 3D)
  • drukwerk kwaliteit brochure (full-clour)
  • presentatie op diverse websites (Funda, Jaap, Huislijn, Huizenzoeker, Facebook)


WAAROM KIEZEN VOOR LAMBERS &VERHEUL MAKELAARS

Ons streven is niet om het grootste makelaarskantoor met de meeste panden te zijn, maar een kantoor met makelaars die topservice en echte persoonlijke begeleiding bieden. Die service kun je als kantoor niet bieden wanneer je overvolle agenda’s hebt zoals bij veel van onze collega’s. U wilt ons altijd kunnen bereiken en direct antwoord op uw vragen krijgen. Daar kunnen wij ook altijd tijd voor maken.

Het geven van goede adviezen, uitstekende begeleiding en als gevolg daarvan een goede verkoop van uw woning zijn onze kernwaarden.

Waarom kiezen voor Lambers & Verheul?

Beste Service & Dienstverlening

De verkoop van een woning is een hele onderneming. U wilt bij een dergelijk belangrijk proces dat alles goed loopt en op de juiste manier geregeld wordt. U verwacht van uw makelaar dat deze het beste voor u regelt en u ten alle tijden op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen omtrent uw woning. Ook wilt u de beste en meest complete presentatie van uw woning, om zo tot het beste resultaat te komen. Voor die beste service en dienstverlening bent u bij ons op het juiste adres.

Professioneel en Ervaren

Als VastgoedPro makelaar tonen we aan dat wij over de juiste kennis en vaardigheden beschikken zodat u ook zeker weet dat er een professionele makelaar betrokken is bij de verkoop van uw woning. Makelaars Bas en Frank hebben allebei meer dan 25 jaar ervaring als makelaar. Dus ook met de benodigde ervaring zit het wel goed bij ons kantoor.

100% Persoonlijk

Onze kracht zit hem in de korte lijnen en een 100% persoonlijke benadering! Kiest u voor Bas, dan krijgt u Bas. Kiest u voor Frank, dan krijgt u Frank. Zo is het in het gehele proces duidelijk wie uw makelaar is en wie de verantwoordelijkheid draagt over de verkoop van uw woning. Transparanter wordt het niet.

Beoordelingen


Meer weten over onze aanpak of er direct invliegen?