Over ons

Welkom bij Lambers & Verheul Makelaars, dé full-service kwaliteitsmakelaar in Weert onder leiding van de gepassioneerde makelaars Frank Lambers en Bas Verheul! Met een schat aan ervaring en een groot netwerk binnen de lokale markt, zetten wij ons in om voor u het beste resultaat te verwezenlijken. Bij ons staat de klant écht centraal, en dat merkt u aan alles wat we doen en zeggen.


Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis, uw woning wilt verkopen of investeringsmogelijkheden wilt verkennen, wij  staan voor u klaar. We bieden niet alleen uitgebreide kennis van de lokale markt, maar ook een persoonlijke benadering die afgestemd is op uw unieke behoeften en wensen.

Met Lambers & Verheul Makelaars aan uw zijde kunt u vertrouwen op een professionele begeleiding gedurende het gehele traject. Van het eerste adviesgesprek tot aan de sleuteloverdracht streven wij naar een vlekkeloze en stressvrije ervaring voor al onze klanten.

Ontdek zelf waarom Lambers & Verheul Makelaars de beste keuze voor u is in Weert en omstreken. Neem nu nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van uw vastgoedwensen!

Uw makelaars,

Frank Lambers en Bas Verheul.
 
Start vennootschap in 2013