Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf je in



Op de grens van Brabant en Limburg, op slechts 25 minuten van Eindhoven, ligt aan de rand van natuurgebied ‘de Groote Peel’, deze in het groen verscholen enclave. Met recht kun je dit een Paradijs op aarde noemen.
Voor diegenen die van ruimte, stilte en buiten wonen houden is dit een begerenswaardige zeldzaam mooie plek.
Origineel bouwjaar 1946 geheel opnieuw opgebouwd in 1990,
Oppervlakte 4515 m2, Inhoud 500 m3 ( zonder gastenverblijf 200 m3 ).

Het huis is type landhuis met slapen en badderen op de begane grond en ook diverse slaapkamers op de verdieping met eigen sanitaire voorzieningen, diverse uitlopen vanuit het huis naar de prachtig aangelegde parktuin welke is voorzien van eigen grondwater met 2 vijvers, een moestuin en een boomgaard. De vele terrasjes aan de vijver, rond het huis en op de binnenplaats, nodigen uit om heerlijk te genieten in de zon of de schaduw, alle mogelijkheden zijn aanwezig. Het zelfstandige gastenverblijf met eigen toegang past geheel in het romantische plaatje.
Keurig entree naar het hoofdverblijf met ruimtelijke halpartij, mk (10 groepen), riante garderobe en ruim toilet met halfhoog wit tegelwerk, fonteintje en raampje. Doorgang naar heuse living met veel licht en overal tuincontact, waar u direct wordt omarmd door karakter en sfeer, waarbij de openslaande tuindeuren en de ingebouwde haard niet ontbreken. De lichte, knusse keuken is aan de achterzijde gesitueerd welke een fantastisch uitzicht heeft over het eigen park met bijzondere vergezichten over de landerijen en de vijverpartij.
Direct aansluitend de keuken bevindt zich de bijkeuken met aansluitingen voor diverse apparaten en achterdeur.
Tevens is de slaapvleugel middels de zeer fraaie woonkamer te bereiken. Hier komt men in een zeer grote "master" slaapkamer met eigen openslaande deuren welke toegang bieden aan de zon patio. De grote badkamer met dubbele wastafelcombinatie, heerlijk ligbad, kwartronde hoekdouche en zwevend toilet is direct binnen handbereik, ook hier kunt u direct naar de terrassen, heerlijk uit de wind en in de avondzon.

Verdieping:
De verdieping is evenals de kelderruimte te bereiken via de centrale hal.
Eenmaal op de overloop aangekomen wordt de aandacht getrokken door de zonnige ruime slaapkamers, ieder aan de kopgevel gerealiseerd.
De slaapvertrekken hebben veel kastruimte en mooie raampartijen die het ruimtelijk effect nogmaals versterken.
De overloop herbergt niet alleen slaapkamer 2 en 3, maar ook een eigen doucheruimte, een aparte moderne toiletruimte en een separate bergruimte met cv-opstelling (HR Vaillant).

Extra Unique Sellingpoint !!
Het riante bijgebouw, waarin tevens een schuur/hobbyruimte is gevestigd, oogt als een Portugese Finca en kan gebruikt worden als gastenverblijf, B&B of als praktijk. Voor het verblijf zijn 2 terrassen op het Zuidoosten waar het al heel vroeg in het jaar ‘s morgens heerlijk toeven is in de ochtendzon. Ernaast ligt de met linden- en kastanjebomen omgeven eendenvijver, ervoor de groentetuin met aansluitend de boomgaard. De volwassen fruitbomen waaronder appel, peer, pruim en kers geven volop fruit. Ook dit is een klein paradijs op zich.
De praktijk is voorzien van een wc, een eenvoudige keuken en een mooi betegelde badkamer met inloopdouche. Het geheel oogt authentiek en romantisch, niet in het minst door de in het oog gelaten schitterende eikenhouten balken. In het verleden is deze ruimte enkele jaren gebruikt als een goedlopende Bed and Breakfast.
Er is een eigen opgang vanuit de openbare weg . Deze extra woning is ook geschikt als mantelzorgwoning.
Bijgevoegde foto´s alsmede het 360 graden filmpje geven een uitgebreider beeld van dit sprookje aan de rand van De Groote Peel. De rest is voor U om zelf te ontdekken. Houdt U van buiten wonen met uitzicht op de velden en bos en toch dicht bij de bewoonde wereld, winkels en scholen en zoekt U een mooi gezellig comfortabel huis met mogelijkheid tot werken aan huis of een eigen Bed and Breakfast? Dan is deze geweldig mooie plek een buitenkans.

Het schitterend aangelegde park, met grote schat aan bijzondere planten en vele vogels, is in zijn geheel door een grote diversiteit aan bomen en struiken omzoomd.
Een natuurlijk pad maakt dat je heerlijk kunt verdwalen, en beschut kan wandelen in je eigen tuin. De diverse terrassen en bankjes onderweg zorgen voor een intens genieten van alles wat er om je heen gebeurt, en elke dag ontdek je weer wat anders. Een tuin vol bezinning !
Wil je genieten van de ochtendzon, krantje - croissantje ? Of wil je nog van de laatste zonnestralen genieten met een Beaujolais, of van de betoverende zang van de lijster ? Hier kan het allemaal.




Witte en Verheul Maakt het Verschil !!

Algemeen

Adres:Peelweg 6
Meijel
Referentie:spotlight
Vraagprijs:Verkocht
Type:Landhuis
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, Landelijk, Bosrijke omgeving
Perceeloppervlakte:4.515 m²
Perceelbreedte:80 m
Perceeldiepte:56 m
Bebouwde opp.:179 m²
Totale woonoppervlakte:144 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1946
Renovatiejaar:1990
Inhoud:500 m³
Gevelbreedte:15,35 m
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :61 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:3
WC:4
Woonkamer:45 m², L-kamer
Keuken:14 m², Woonkeuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Bijkeuken:6 m²
Kelder:6 m²
Praktijkruimte:Ja
Terras:Ja
Tuin:3.800 m²
Tuin breedte:80 m
Tuin diepte:38 m
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Verzorgd
Garage:1
Parking:3

Voorzieningen

Snelweg:Ja - op 5000 m of meer
Treinstation:Ja - op 5000 m of meer
Bushalte:Ja - op 500 m tot 1000 m
Winkel:Ja - op 2000 m tot 3000 m
School:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Kinderopvang:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bank:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Samengesteld dak - Geïsoleerder dakplaten 1990
Beglazing:Dubbel - woonhuis v.v. dubbel glas, gastenverblijf gedeeltelijk enkel
Verwarming:CV-ketel - HR cv-ketel Vaillant
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Dakisolatie
Internet:Ja

Overige kenmerken

Kad. gemeente:Meijel
Oppervlakte:4.515 m²
Opmerking:twee kadastrale percelen

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht