Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf je in

Op de vierde verdieping van residentie “La Corona” gelegen 3-kamer-appartement voorzien van een tweetal balkons met werkelijk schitterend uitzicht over de beide zijden van Weert. Gelegen op loopafstand van het winkelcentrum, het stadspark en alle centrumvoorzieningen. Parkeren is mogelijk in de eigen parkeergarage. Het complex is uiteraard voorzien van een lift. *** Kom dus kijken en beleef! ***

Begane grond:
Centrale entree met beltableau, brievenbussen en video-intercom. De toegangsdeuren zijn voorzien van automatische deuropeners. De ontvangsthal biedt toegang tot de garages, bergingen, de lift en het traphuis. Voor gasten van de bewoners zijn er een 5-tal af te sluiten parkeerhavens op eigen terrein.

4e Verdieping:
Centrale verdiepingshal welke toegang biedt tot de eigen voordeur. Entree met brede ontvangsthal, welke ruimte biedt voor een garderobe en een kast of commode. In de hal zitten de meterkast (5 groepen) en de deur naar de half betegelde toiletruimte welke is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De gang biedt toegang tot de overige ruimtes.
De inpandige berging is geheel betegeld en voorzien van wasmachineaansluitingen, een extra uitstortgootsteen met warm en koud water, de unit mechanische afzuiging en de opstelling van de HR combiketel (bouwjaar 1999). Vanuit de hal betreedt u middels een dubbele glas-in-looddeur de riante woonkamer. Deze biedt tal van mogelijkheden voor wat betreft de indeling. Aan de raamzijde zit een deur welke toegang biedt tot het ruime balkon aan de kanaalzijde. Hier kunt u ’s zomers genieten van het uitzicht en de langsvarende boten. Dit balkon is tevens voorzien van een elektrisch bedienbare zonneluifel.
De woonkamer en keuken zijn gescheiden door een fraaie glazen deur zodat er geen belemmering ontstaat in de lichtinval. De keuken is voorzien van een lichte keukeninrichting met onder andere een vaste ontbijttafel, een inductie kookplaat, een afzuigkap een 1 ½ spoelbak, een apothekerskast en diverse ladekasten en bovenkasten. Vanuit de keuken is het brede balkon aan voorzijde te betreden. Ook dit balkon is voorzien van een elektrisch bedienbare zonneluifel. Hier kijkt u uit over het groene hart van centrum Weert.
Terug in de gang kunt u de 2 slaapkamers en badkamer bereiken. De kleinste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en biedt ruimte voor een groot bed, kledingkast en bureau en is voorzien van een televisie aansluiting. Ze kan ook dienst doen als study. De ouderkamer is gelegen aan voorzijde. Ze biedt ruimte voor een groot ledikant met ombouw en een dressoir.
De inloopkast is voorzien van schuifdeuren zodat u deze uit het zicht kunt onttrekken. Ook deze kamer is voorzien van een televisieaansluiting.
Uw persoonlijke verzorging doet u in de grote geheel betegelde badkamer. Deze is uitgerust met een wandcloset, een douchecabine en twee wastafels met bijhorende spiegels en wandverlichting.

Algemeen:
• V.v.e. bijdrage 203,-- euro per maand
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
• Alle wanden voorzien van spachtelputz
• Nagenoeg geheel voorzien van vloerbedekking
• Ouderkamer en keuken voorzien van marmoleum
• Video-/intercominstallatie aanwezig

Algemeen

Adres:Jan van der Croonstraat 109
Weert
Vraagprijs:Verkocht
Type:Appartement
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Stad centrum, Aan water
Totale woonoppervlakte:120 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1999
Inhoud:335 m³
Bouwlagen:4
Op verdieping:4
Algemene staat:Normaal
VVE kenmerken:Inschrijving Kamer van koophandel
VvE vergadert minimaal 1 keer per jaar
Periodieke bijdrage
Reservefonds/reservefondsen
Meer Jaren Onderhoudsplan opgesteld (MJOP)
Collectieve Opstalverzekering
VVE kenmerken:€ 179/maand

Indeling

Kamers:3
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja, Doorzonkamer
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:Ja
Balkon:Ja
Garage:1 (1 plaats)
Garage Types:Parkeerkelder

Voorzieningen

Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Treinstation:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bushalte:Ja - op minder dan 500 m
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Kunststof
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Lift:Ja
Zonnewering:Ja
Mech. ventilatie :Ja
Kabel:Ja

Overige kenmerken

Kad. gemeente:Weert
Indexnummer:47

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht